Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

VITRA

Kultno ime suvremenog dizajna još od 1950. godine nosi ime Vitra. Švicarsko-njemački proizvođač sanitarne keramike i namještaja danas je jedan od najbrže rastućih svjetskih brandova na području sanitarne keramike, pod okriljem turskog koncerna Eczaciba$i i trenutno je najveći proizvođač sanitarija u Europi.

Tvrtku je utemeljio biznismen i sociolog Rolf Fehlbaum, a danas je na čelu dizajnerskog odjela stoji legendarni Ross Lovegrove, slavni produkt dizajner čiji spektar poslova seže od Sonyjevog Walkmana do dijelova Apple računala.

Vitra se posvetila proizvodnji najkvalitetnijeg dizajnerskog namještaja te sanitarija i smatra se ne samo kao vodeća kompanija već i kao kulturna institucija.

Vitrine proizvode obilježava vrhunska kvaliteta izrade i bezvremenski dizajn uz iznimno dugi vijek trajanja. Posebna pozornost u izradi polaže se na ergonomske zahtjeve ljudskog tijela te svi Vitrini proizvodi imaju najviše njemačke certifikate. U prilog tome ide i činjenica kako kompanija ima vlastiti testni centar za provjeru kvalitete proizvoda po strožim zahtjevima od propisanih europskih standarda.

Od 2007. godine Vitra je postala većinski vlasnik kompletnog Villeroy & Boch odjela keramike, čime je doslovce postala i jedan od proizvođača za navedeni brend.