Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

VIDREPUR S.A.

Španjolski proizvođač mozaika Vidrepur od 1988. godine jedan je od glavnih svjetskih proizvođača staklenih pločica. Poznat po tome što proizvodi od recikliranog staklenog mozaika, nudi široke palete boja, nebrojene opcije za bazene i proizvode koji imaju odličan omjer cijene i kvalitete, a jamče svakom kupcu potpuno zadovoljstvo opremanja doma na tisuću i jedan način.

Njegov glavni proizvodni pogon se nalazi u Castellonu (Španjolska), a tvrtka ima prodajne urede u SAD-u i Meksiku te više od 4000 distributera i značajno prisustvo na svjetskom tržištu.

Smatra se jednom od najboljih luksuznih marki u sektoru dizajna i industrije vodećih proizvođača staklenog mozaika za unutarnje i vanjsko uređenje.

Stručne ruke, avangardni dizajn i inovacija omogućili su predstavljanje kolekcija koja stvara prostore s više osobnosti. Ovisi o nizu programa kontrole specifične kvalitete, a nagrađeni su certifikatom za upravljanje okolišem HRN EN / ISO (Međunarodno udruženje za norme), Certifikat ISO 9001: ISO 9001-14000 EN.

Radna filozofija temelji se na poštivanju okoliša, čemu svjedoči kvaliteta svakog procesa proizvodnje kao i materijali korišteni u proizvodnji.

http://www.vidrepur.us/76558_en/SOUL/