Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

NOVELLINI S.P.A

 

Tvrtka je osnovana 1966. godine kao mala radionica specijalizirana za izradu vrata i prozora od kovanog željeza i aluminija. Danas, Novellini je apsolutni talijanski lider u proizvodnji tuš kada, kada, tuš kabina i parnih kupelji te kupaonske opreme, kako u klasičnim oblicima, tako i u onim malo ekstravagantnijim i avangardnijim pod etiketom 'Elysium'. Vrhunskog dizajna, kvalitete i napredne tehnologije u izradi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Proizvodni proces se u potpunosti odvija u tvornici što znači 100% proizvodnje je u Italiji, 100%-tno recikliranje otpadnog materijala te 100%-tna provjerenost svih materijala. Proizvodi posjeduju sve potrebne certifikate za kvalitetu.

Tuš kabine su visoko cijenjene radi zaštite profila od bakterijskog djelovanja, primjene ANTI-DROP tretmana koji onemogućava zadržavanje kapljica vode po stijenkama kabina te primjene CRYSTAL CLEAR tretmana koji omogućava lakše čišćenje i dugotrajniji sjaj.

Također, 80% robe nalazi se na lageru što je jako bitno zbog brzine isporuke na što se može pohvaliti mali broj proizvođača.

http://www.novellini.it/

 

Proizvodi