Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

KOIN D.O.O

 

Društvo za proizvodnju, izvoz, uvoz i veleprodaju opreme za kupaonice, pod vodstvom treće generacije obitelji Šmid, dobar je primjer slovenske obrtničko-poduzetničke priče o uspjehu u djelatnosti koja je pod snažnim udarom globalne konkurencije.

Sa sjedištem i proizvodnjom u Ljubljani, Koin je osnovan 1963. godine kao obrtnička radionica, a 1990. godine, tvrtka se transformirala u moderno trgovačko društvo. Nakon pola stoljeća rada i dalje se razvija, predstavlja uvijek nove i inovativne trendovske proizvode te stalno širi svoje poslovanje.

Za uspjeh poduzeća i popularnost proizvoda međunarodno priznate marke Koin zaslužni su obiteljska predanost poslu, profesionalni i marljivi ljudi, dobra poslovna strategija i upravljanje, te kontinuirano ulaganje u moderan izgled, funkcionalnost i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Proizvodi se izrađuju najsuvremenijom tehnologijom koja omogućuje veliku prilagodljivost individualnim zahtjevima i potrebama kupaca. S metalnom i plastičnom kupaonskom galanterijom, koja odgovara i najzahtjevnijim korisnicima, namijenjenom opremanju privatnih stanova, javnih zgrada i prostora za osobe s posebnim potrebama, Koin je danas prisutan na svim tržištima bivše Jugoslavije, a modernim izgledom i trajnošću certificiranih proizvoda već dugo oduševljava i zahtjevna tržišta poput Njemačke i Austrije.

Dugogodišnja tradicija i očuvanje djelatnosti u Sloveniji zadovoljava visoke europske standarde kvalitete, a nova moderna proizvodna linija omogućuje društvu Koin da održi vodeće mjesto u ovoj proizvodnoj grani jer proizvodima visoke kvalitete, kao i cijenom, može konkurirati proizvođačima sa zapada kao i jeftinijim proizvodima s istoka. A u Koinu gledaju naprijed i već planiraju razvoj novih proizvoda s kojima će priču o osnivaču Dragi Šmidu odvesti u sljedećih 50 godina.

http://www.koin.si/hr/

 

Proizvodi