Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

HANSGROHE AG

 

Tradicija, inovacija, znanje, kvaliteta, ideje i vizije od davne 1901. godine. Osnivač tvrtke Hansgrohe, pionir u sanitarnoj opremi gospodin Hans Groh davne 1928. promijenio je svijet kupanja izumivši prvi ručni tuš. Čak i 110 godina nakon osnivanja, precizan majstorski rad pokretačka je snaga tvrtke u Schwarzwaldu. Visoka njemačka kvaliteta, stalni razvoj i neprestane inovacije, oblikovale su trendove u svijetu kupaonica i postavile svjetske standarde.

Široki asortiman njihovih proizvoda pruža nebrojene mogućnosti, od jednostavnih do luksuznih linija uz izvrstan dizajn i prvoklasnu tehnologiju. Hansgrohe danas je jedan od najpoželjnijih proizvođača u svojoj branši što dokazuju i mnogobrojne nagrade za dizajn, funkcionalnost i inovativnost.

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u industrijskoj grani po pitanjima održivosti i zaštite okoliša i klimatskih uvjeta i danas neprestano rade na proširivanju asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu uz pametnu tehnologiju za veći ugođaj tuširanja.

Sviđaju li Vam se okrugli, prirodni, meki oblici ili više volite jasne, geometrijske, čiste linije? Kod Hansgrohe-a uvijek možete naći odgovor na svoje potrebe u njihovom svijetu različitih stilova, dizajnerske armature u dva različita stila i četiri različite kategorije cijena.

 http://www.hansgrohe.hr/