Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

GROHE AG

Vrhunski dizajn tvrtke Grohe temelji se na rezultatima dugogodišnjeg istraživanja i razvoja. Tvrtka Grohe ciljano ulaže u kvalitetu i inovacije, te su vodeći u svojoj branši. Onaj tko se odluči za proizvod iz njihovog asortimana, ne dobiva samo tehnički zahtjevan proizvod, već proizvod koji pruža dugogodišnji užitak i funkcionalnost. Inovativne tehnologije i dizajn koji vodi daju poseban oblik, i to oblik koji odgovara svakom stilu.

Široka paleta proizvođača Grohe sadrži armature i tuševe za svaki stil uređenja, od klasičnih oblika do modernog dizajna. Bez obzira na cjenovne razrede, s tvrtkom Grohe opredjeljujete se za kvalitetu, funkcionalnost i dugotrajnost. Tome svjedoči 70-godišnji rad tvrtke Grohe, koji se ističe prvoklasnim materijalima, inovativnim tehnologijama i s ciljem da u skladu s ovom očuvanom tradicijom udovolje svim zahtjevima.

Grohe armature može pronaći u sklopu uglednih arhitektonskih objekata širom svijeta koje izražavaju jedinstveni sklad između estetike i ergonomije.

https://www.grohe.hr/hr_hr/