Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

CRISTINA RUBINETTERIE

 

Od 1949. godine tvrtka Cristina dizajnira i proizvodi kvalitetne fitinge i to s uspjehom koji traje više od šezdeset godina, kombinira strast i posvećenost vlasnika i njegovih suradnika. Cristina je u vlasništvu obitelji Gozzano Cristina (u Novara) danas čvrsto stoji na tržištu na čelu s Albertom, koji je i dalje piše povijest ovog poduzetničkog uspjeha.

Kroz godine nekoliko stvari se promijenilo i Cristina slavine svoj korporativni naziv mijenja u CRS SpA, istovremeno upijajući brand Silfra, sinonim za elektroničke i tempirane slavine, automatske sustave za kadu i tuš odvod i komponente.

Ozbiljna predanost stalnim tehnološkim istraživanjima i inovacijama, svaki se proizvod detaljno studira i vodi ka funkcionalnom i pažljivom utrošku vode i uštedi energije. To je sposobnost da ponudi personaliziranu uslugu arhitekata i dizajnera interijera kako bi se osiguralo da je svaki projekt jedinstven.

Rezultat ove konstantne posvećenosti, tvrtka proizvodi elegantne i moderne linije, proizvode dizajnirane da odgovore željama i potrebama za sve sofisticirane kupce te palete novih proizvoda koji čine Cristinu Rubinetterie ponudu potpunijom i jedinstvenom.

http://www.cristinarubinetterie.com/