Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

AQUALUX

Tvrtka Aqualux jedan je od najbrže rastućih brendova u Europi, a s više od 35 godina iskustva, lider je na tržištu Velike Britanije. Kao dio grupacije Fetim Group, svoje proizvode distribuira diljem svijeta.

Europski je stručnjak u dizajnu, razvoju i stvaranju kupaonskog interijera, usmjerena na pružanje cjenovnog vodstva i inovativnih proizvoda koji se mogu neprimjetno uklopiti u svaku kupaonicu ali i u financijske prilike različitih kupaca. Svi proizvodi su ocijenjeni prema ISO 9001 standardu.

Tvrtka se u potpunosti oslanja na kvalitetne ljudske resurse i sofisticiranu tehnologiju, a cilj im je pružiti kvalitetnu uslugu i stalnu klijentelu, a upravo je to garancija da će i najzahtjevniji pronaći ono najbolje za sebe u njihovom asortimanu.

U svom programu nude širok spektar proizvoda namijenjenih terapiji vodom u zdravstvene svrhe kao što su: parne kupelji (turske saune), hidromasažne kade i hidromasažne kabine te sav kupaonski asortiman.

 

Fetim Grupa je međunarodna trgovačka tvrtka specijalizirana za projektiranje, razvoj, marketing i prodaju građevinskih proizvoda, podova, uređenje doma i kupaonskih elemenata i proizvoda. Tijekom gotovo 100 godina Fetim Grupa je aktivna u više od 40 zemalja u Europi i izvan, opskrbljujući kako profesionalne proizvođače tako i trgovce i krajnje korisnika.

Proizvodi