Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

APOLLO CO.,LTD

Apollo je američki gigant, vodeći proizvođač i inovator u području sistema za kupanje, kontroli infekcija u kupaonskim sustavima te njezi kože. Njihovi proizvodi namijenjeni su svim dobnim skupinama, a posebno se ističu njihove linije za osobe u poznim godinama te Spa modeli.

Zahvaljujući odličnom omjeru kvalitete i cijene, kao i vrhunskom dizajnu, Apollo se izdiže iznad svih ostalih proizvoda te vrste na tržištu. Osnovni proizvodni pogoni smješteni su u Kini još od 1980. godine, a najveću distribuciju kompanija ima na području Kanade, Australije i Francuske. 

U programu Apollo nudi se širok spektar proizvoda kao što su: parne kupelji (turske saune), hidromasažne kade, hidromasažne kabine, tuš kabine i masažni paneli. 

Njihova Remedy UV tehnologija pruža zaštitu od infekcije, klinički dokazano smanjuje UTI (urinarna infekcija) za 50% te smanjuje respiratorne infekcije za 35%. 

Jedinstven je i po tome što su njihovi sistemi za kupanje s germicidnim sustavima za pročišćavanje vode jedini odobreni od strane FDA (američka Agencija za hranu i lijekove) u Sjedinjenim Američkim Državama.

http://www.appollobath.com/news/

Proizvodi