Info telefon +385 1 60 55 988

Proizvođači

Najbolja ponuda sanitarija

ALTHEA CERAMICA S.P.A.

 Althea je brand "100 % made in Italy", a vremenski dokazani proizvodi omogućili su Ceramica Althea, da radi i razvija se već skoro 20 godina. Tehnička evolucija i pažljiv izbor materijala su faktori koji vode talijanski dizajn oko svijeta, a Ceramica Althea je protagonist tog puta.

http://www.altheaceramica.it/

 

APOLLO CO.,LTD

 Apollo je američki gigant, vodeći proizvođač i inovator u području sistema za kupanje, kontroli infekcija u kupaonskim sustavima te njezi kože. Njihovi proizvodi namijenjeni su svim dobnim skupinama, a posebno se ističu njihove linije za osobe u poznim godinama te Spa modeli.

Zahvaljujući odličnom omjeru kvalitete i cijene, kao i vrhunskom dizajnu, Apollo se izdiže iznad svih ostalih proizvoda te vrste na tržištu. Osnovni proizvodni pogoni smješteni su u Kini još od 1980. godine, a najveću distribuciju kompanija ima na području Kanade, Australije i Francuske. 

U programu Apollo nudi se širok spektar proizvoda kao što su: parne kupelji (turske saune), hidromasažne kade, hidromasažne kabine, tuš kabine i masažni paneli. 

Njihova Remedy UV tehnologija pruža zaštitu od infekcije, klinički dokazano smanjuje UTI (urinarna infekcija) za 50% te smanjuje respiratorne infekcije za 35%. 

Jedinstven je i po tome što su njihovi sistemi za kupanje s germicidnim sustavima za pročišćavanje vode jedini odobreni od strane FDA (američka Agencija za hranu i lijekove) u Sjedinjenim Američkim Državama.

http://www.appollobath.com/news/

AQUAESTIL PLUS

 Aquaestil je domaći proizvođač kada, masažnih sistema, tuš kada i kabina te kupaonskog namještaja koji hrvatsko tržište osvaja još od 1998. godine. Danas je najveći hrvatski proizvođač kupaonske opreme, a kao dokaz kvalitete svakako je i činjenica što su Aquaestil proizvodi prepoznati i na zahtjevnom tržištu EU.

Svi Aquaestil proizvodi izrađeni su prema najvišim europskim standardima, a funkcionalnost, dizajn i vrhunska kvaliteta njihove su zajedničke karakteristike.

Tražite li moderne, ergonomski oblikovane akrilne kade različitih dimenzija i oblika, kupaonski namještaj prilagođen svim kupaonskim konfiguracijama ili pak elemente potrebne za 'walk-in shower' koncept, Aquaestil u svom asortimanu ima sve što Vam je potrebno. Kupaonice su njihova strast, a inovativni dizajn, kvalitetni proizvodi i zadovoljstvo kupaca misija.

https://www.aquaestil.hr/hr/

 

AQUALUX

 Tvrtka Aqualux jedan je od najbrže rastućih brendova u Europi, a s više od 35 godina iskustva, lider je na tržištu Velike Britanije. Kao dio grupacije Fetim Group, svoje proizvode distribuira diljem svijeta.

Europski je stručnjak u dizajnu, razvoju i stvaranju kupaonskog interijera, usmjerena na pružanje cjenovnog vodstva i inovativnih proizvoda koji se mogu neprimjetno uklopiti u svaku kupaonicu ali i u financijske prilike različitih kupaca. Svi proizvodi su ocijenjeni prema ISO 9001 standardu.

Tvrtka se u potpunosti oslanja na kvalitetne ljudske resurse i sofisticiranu tehnologiju, a cilj im je pružiti kvalitetnu uslugu i stalnu klijentelu, a upravo je to garancija da će i najzahtjevniji pronaći ono najbolje za sebe u njihovom asortimanu.

U svom programu nude širok spektar proizvoda namijenjenih terapiji vodom u zdravstvene svrhe kao što su: parne kupelji (turske saune), hidromasažne kade i hidromasažne kabine te sav kupaonski asortiman.

 

 

ARBLU

 Talijanski proizvođač tuš kabina na tržištu postoji više od 30 godina. Zahvaljujući izradi po najvišim standardima kvalitete, opsežan izbor tipova i oblika te njihova jednostavna i laka uklopljivost u interijere osigurava vjernu 'publiku'.

Proizvode odlikuju privlačan i moderan dizajn te visoka doza ekskluzivnosti i funkcionalnosti. Arblu tuš kabine moguće je naručiti i po mjeri te se tako nameću kao idealno rješenje za kupaonice s takvom potrebom.

Istraživanje provedeno od strane tvrtke, dovelo je otkrića i upotrebe inovativnih materijala kao Pietrablu i Tecnoblu.

Pietrablu je fascinantan i izdržljiv prirodan materijal, napravljen od minerala i smole, otporan na promjene temperature, UV zračenja i mrlje te anti-bakterijske i anti-slip. Tecnoblu je jedinstveni materijal koji nije ni porozan niti izbijeljen, otporan na mrlje, visoke temperature te temperaturne šokove kao i na promjene tona boje u dodiru s vodom ili tekućinom. U slučaju ogrebotina ili površinskih mrlja kupaonski namještaj od Tecnoblu materijala lako se obnavlja proizvodima koji su dostupni na svim tržištima.

http://www.arblu.it/eng/cookie

ARIOSTEA SPA

 ARIOSTEA HIGH-TECH ULTRA – Vrhunska kvaliteta i estetika porculansko-kamene zidne i podne keramike

ARIOSTEA je vodeći talijanski i europski proizvođač porculanske keramike velikog formata i lider u području tehnologije i kvalitete, koji zadovoljava najviše standarde.

Specijalizirali su dizajn koji je inspiriran prirodnim materijalima kao što su drvo, mramor i kamen. Sa svojim inovacijama su uvijek ispred konkurencije. U svom programu imaju keramiku za svaki ambijent i prostor, koja se odlikuje iznimnom funkcionalnošću, sigurnošću i dugotrajnom izdržljivošću, te predstavlja ekološku alternativu. Njihovi proizvodi imaju izuzetnu otpornost na habanje, smrzavanje i kemijska sredstva, te se zbog toga koriste u interijerima i eksterijerima. Posebno su omiljeni kod arhitekata koji ih naširoko koriste u velikim projektima.

Ariostein cijeli program je proizveden kao puna masa („tutta massa“), odnosno, u sastavu postoji kontinuitet materijala i jedini od konkurencije mogu napraviti strukturirani i prelucidato efekt.

Površina ploča može se proizvesti u pet varijanti: sjajne, polirane (soft), mat (levigato), strukturirane i prelucidato (dodatno osjajene). Zahvaljujući debljini ploča od samo 6 mm omogućava se propuštanje pozadinske svjetlosti npr. kod postavljanja LED rasvjete.

Ariostea ploče proizvode se u nekoliko različitih standardnih dimenzija ovisno o tipu kolekcije, pa tako mogu biti 300 x 150, 300 x 100, 150 x 150, 150 x 100, 150 x 75, 100 x 100, 75 x 75, 75 x 37,5 i 180 x 21,5 mm, a vanstandardne dimenzije su 320 x 160 mm, a dostupne su u debljini od 6 mm, a mogu se na zahtjev proizvesti i u debljini od 10 mm.

Svi Ariosteini materijali su laki za čišćenje i održavanje.

http://www.ariostea.it/

BISAZZA

 Talijansku tvrtku Bisazza, osnovao je Renato Bisazza daleke 1956. godine u Alteu, Vicenza. Danas je vodeći je svjetski proizvođač luksuznog mozaika za unutarnje i vanjsko uređenje uključujući i bazene.

Osim mozaika, tvrtka Bisazza proizvodi i staklene pločice te staklene i kristalne mozaike, kupaonsku opremu uređenu mozaicima i najluksuznijim materijalima, kupaonsku opremu uključujući umivaonike, miješalice, te ogledala i dekorativne dodatke za uređenje kupaonica.

Od samog početka pa sve do danas tvrtka surađuje s međunarodno priznatim dizajnerima i postaje referentna točka u svijetu dizajna.

Bisazza je članica talijanskog udruženja Altagama koja podupire i promovira najluksuznije talijanske robne marke.

http://bisazza.it/en-US/

BUTECH BUILDING TECHNOLOGY S.A

 Tvrtka Butech je nastala kao dio Porcelanosa Grupe kako bi se olakšao rad profesionalaca u radu polaganja pločica. U tijeku istraživanja u nove zgrade, tvrtka traži nova rješenja i proširuje asortiman proizvoda i to zahvaljujući naporima u obuci svog tehničkog osoblja u kombinaciji sa zajedničkom ponudom za održavanje kvalitete jamstva kao sinonim Porcelanosa.

Nudi široki spektar materijala i sustava izgradnje usmjerenih na zadovoljavanje potreba krajnjih korisnika, instalatera, graditelja i arhitekata.

S više od 40 godina iskustva, Porcelanosa Grupo prisutna je u gotovo 100 zemalja svijeta te je glavna referenca na španjolskom tržištu. Poznata po svojem  jedinstvenom poslovnim modelom i snažnom, dinamičnom korporativnom strategijom. Pricewaterhouse Coopers i Financial Times pozicionirali su tvrtku među najprestižnijim tvrtkama na globalnoj sceni.

http://www.butech.net/en

 

CALEIDO CO.GE.FIN SRL

 Caleido je talijanski dizajnerski studio radijatora, tvrtka poznata po izvrsnoj kvaliteti grijaćih tijela i jedan od glavnih veleposlanika Made in Italy u svijetu. Osnovan 1993 u mjestu Nave, Caleido proizvodi radijatore, kupaonske za ručnike i bio-kamine.

2004. godine, tvrtka se suočila s najodlučnije promjenom u svojoj povijesti i predstavila katalog Fine Design, ekskluzivnu kolekciju inovativnih proizvoda koja se širi i obnavlja svake godine uz pomoć internacionalnih dizajnera, kao što su Francesco Lucchese, Karim Rashid, James di Marco, Alessandro Canepa , Gabriele Bavastrelli, Daniele lo Scalza Moscheri and Antonio Bullo.

Moderni radijatori od monotematskih do multi-ekspresivnih oblika predstavljaju brand Caleido kao jedan od najzanimljivijih proizvođača grijaćih tijela općenito u svijetu.

http://caleido.it/en/

 

DEVON & DEVON

Devon & Devon je tvrtka koja nudi sofisticirana i luksuzna rješenja za opremanje kupaonica, a kolekcije su inspirirane europskom tradicijom i najfinijim američkim dizajnom iz prve polovice 20. stoljeća. Spajanjem stilova kao što su Viktorijanski, Art Deco, Belle Epoque i Jazz Age nastala je moderna klasika koja je postala prepoznatljiva i prihvaćena na tržištu.

http://www.devon-devon.com/en/

 

DUNE CERAMICA S.L.

 Španjolski brand Dune osnovan je 1993. godine u gradu u San Juan de moro (Castellon) kao proizvođač dekorativnih pločica. Tijekom godina, tvrtka je iskoristila tržište da pokaže kako pločice nisu samo sanitarni i higijenski proizvod već puno više od toga - postaje osnovni dekorativni element. Asortiman je proširen na mozaik i kupaonsku galanteriju združenu pod imenom 'Dune, mi dekoriramo'.

Asortiman je podijeljen u tri glavne kategorije, Mégalos Emphasis i Eureka! Veliko bogatstvo atraktivnih proizvoda te raznolika ponuda zadovoljit će i one najzahtjevnije.

Dune od svog osnutka ima jasnu međunarodnu viziju koja mu omogućuje da se prilagodi lokalnim zahtjevima zahvaljujući vlastitoj trgovačkoj mreži od 11 podružnica diljem svijeta: Argentina, Australija, Brazil, Kina, Španjolska, Francuska, Meksiko, Portugal, Velika Britanija, SAD Florida i SAD-Kalifornija i više od 8000 kupaca.

https://dune.es/en/

 

DURAVIT A.G.

 Daleke 1817. godine tvrtka Duraba započinje s proizvodnjom keramičkog posuđa da bi 1956. godine u proizvodnju uključuli porculan te sanitarnu keramiku. Dotadašnje ime 1960. godine mijenja u Duravit te od tada do danas u potpunosti posvećuje proizvodnji sanitarne opreme. 

Tvornica s gotovo 200 godina iskustva, uvijek u tijeku s inovacijama ali njegujući tradiciju, ima vjerne klijente i pratitelje koji su garancija kvalitete njihovih proizvoda.

Duravit iznimno puno ulaže u dizajn proizvoda te posebno treba istaknuti kako su pojedine serije i proizvode dizajnirala neka od najvećih imena industrijskog dizajna kao što su Norman Foster, Phillipe Starck, EOOS, Sieger design, Massimo losa Ghini i dr..

Asortiman je zavidno šarolik te dostupan svima bezobzira na 'dubinu džepa'. Osim standardnih sanitarnih proizvoda kao što su umivaonici, školjke, bidei, pisoari, kade i tuševi, možete pronaći saune, samostojeće masažne bazene, parne kupelji i tuševe, kuhinjske lavaboe, te raznu kupaonsku opremu.

Jednostavne, ali moderne linije njihovih serija zadovoljit će i najzahtjevnije.

 https://www.duravit.com/

 

EFFEGIBI

 Tvrtka Effegibi usko je specijalizirana za proizvodnju finskih sauna i turskih kupelji. Tvrtka je osnovana 1987.g., a izrazito je cijenjena po minimalističkom talijanskom dizajnu, lakoći prilagodbe i instalacije svojih proizvoda, te poštivanjem tradicije finskih sauna i turskih kupelji.

Proizvodi tvrtke Effegibi pogodni su za kućnu ali i profesionalnu upotrebu u wellness industriji. Sve modele sauna moguće je naručiti u nekoliko standardnih dimenzija, a pojedine modele moguće je nadograditi različitim funkcionalnim elementima po želji (tuševi, kromoterapija i sl.), te opremiti dodacima kao što su ležaljke, stolice, jastuci, police, vješalice i sl.

https://www.effe.it/en

 

FIORA BATH COLLECTIONS S.L.

 Španjolski proizvođač Fiora osnovan 1980. godine od strane trojice prijatelja, oduvijek je veliku pažnju posvećivao izboru materijala, njegovoj obradi i dizajnu te korištenju materijala s dobrim performansama s vodom.

Korištenjem NANO tehnologije Fiorine tuš kade osiguravaju najvišu razinu higijene u kupaonici. Sirovine koje upotrebljava u proizvodnji svojih proizvoda testirane su i sukladne međunarodnim standardima.

Multidisciplinarni priroda grupe ojačana je internacionalizacijom tvrtke, koja je proširila prodaju svojih proizvoda u više od 10 zemalja širom svijeta. Postrojenja za sve proizvodne procese nalaze u gradu Rioja, Nájera.

Dizajn, tehnologija, kvaliteta i prilagodljivost najveće su odlike njihovih proizvoda.

http://www.fiora.es/en

 

FONTEALTA RUBINETTERIA F&F L ARTIGIANA SRL

 Mlada talijanska tvrtka Fontealta na tržištu je od 1999. godine, a nakon što je osvojila talijansko tržište, svojim visoko kvalitetnim proizvodima za vanjske prostore, osvaja i strana tržišta. Ističu se luksuznom, elegantnom i visokokvalitetnom opremom za privatne bazene, plaže, lječilišta, privatne centre i jahte. Fontealta tuševi su proizvedeni od 100% inoksa oznake 316.

Ponosni su na svojim 15 godina proizvodnje s više od 100 vrsta tuševa i vanjskih miješalica, 10 priznatih dobavljača nehrđajućeg čelika s kojima surađuju te više od 50 zemalja za koje su ekskluzivni distributeri.

http://www.fontealta.uk/Home/Index

 

GAMA-DECOR S.A.

 Gamadecor, part of PORCELANOSA Grupo, was founded in 1987 to provide first class products, technology and cutting-edge design for the manufacture of bathroom and kitchen furniture.

Located in Villarreal (Castellón), its facilities boast the very latest technical advances and currently cover an area of more than 125,000 square metres, and is staffed by around two hundred professionals.

Gamadecor exports its products to more than thirty countries on all five continents. It has its own showrooms in Spain, France, the UK, the USA, Italy, Portugal and Germany, as well as over a hundred independent distributors.

http://www.gama-decor.com/en/

 

GEBERIT INTERNATIONAL

 Švicarska kompanija Geberit poznata je u svijetu po proizvodnji i prodaji inteligentnih proizvoda i sistema za kupaonice i sanitarije. Širom svijeta su pojam za najvišu kvalitetu i inovativnost u sanitarnoj tehnici.

Još od osnutka, davne 1874. godine, Geberit je pionir u svom sektoru uz konstantno postavljanje novih trendova i nevjerojatno maštovitim rješenjima. 

Danas, prodajne centre ima u 41 državi, a glavnina proizvodnje je u Njemačkoj, Švicarskoj i Austriji.

Asortiman tvrtke je vrlo raznolik i velik, a obuhvaća sanitarne ugradbene sisteme, sisteme za ispiranje, mehanizme za ispiranje pisoara, senzorsko ispiranje wc-a, tipke za aktiviranje, armature za umivaonike, sisteme za odvodnju te sve za opremanje kupaonica i wellnessa.

https://www.geberit.hr/hr/

 

 

GROHE AG

 Vrhunski dizajn tvrtke Grohe temelji se na rezultatima dugogodišnjeg istraživanja i razvoja. Tvrtka Grohe ciljano ulaže u kvalitetu i inovacije, te su vodeći u svojoj branši. Onaj tko se odluči za proizvod iz njihovog asortimana, ne dobiva samo tehnički zahtjevan proizvod, već proizvod koji pruža dugogodišnji užitak i funkcionalnost. Inovativne tehnologije i dizajn koji vodi daju poseban oblik, i to oblik koji odgovara svakom stilu.

Široka paleta proizvođača Grohe sadrži armature i tuševe za svaki stil uređenja, od klasičnih oblika do modernog dizajna. Bez obzira na cjenovne razrede, s tvrtkom Grohe opredjeljujete se za kvalitetu, funkcionalnost i dugotrajnost. Tome svjedoči 70-godišnji rad tvrtke Grohe, koji se ističe prvoklasnim materijalima, inovativnim tehnologijama i s ciljem da u skladu s ovom očuvanom tradicijom udovolje svim zahtjevima.

Grohe armature može pronaći u sklopu uglednih arhitektonskih objekata širom svijeta koje izražavaju jedinstveni sklad između estetike i ergonomije.

https://www.grohe.hr/hr_hr/

 

HANSGROHE AG

 Tradicija, inovacija, znanje, kvaliteta, ideje i vizije od davne 1901. godine. Osnivač tvrtke Hansgrohe, pionir u sanitarnoj opremi gospodin Hans Groh davne 1928. promijenio je svijet kupanja izumivši prvi ručni tuš. Čak i 110 godina nakon osnivanja, precizan majstorski rad pokretačka je snaga tvrtke u Schwarzwaldu. Visoka njemačka kvaliteta, stalni razvoj i neprestane inovacije, oblikovale su trendove u svijetu kupaonica i postavile svjetske standarde.

Široki asortiman njihovih proizvoda pruža nebrojene mogućnosti, od jednostavnih do luksuznih linija uz izvrstan dizajn i prvoklasnu tehnologiju. Hansgrohe danas je jedan od najpoželjnijih proizvođača u svojoj branši što dokazuju i mnogobrojne nagrade za dizajn, funkcionalnost i inovativnost.

Grupa Hansgrohe jedan je od predvodnika u industrijskoj grani po pitanjima održivosti i zaštite okoliša i klimatskih uvjeta i danas neprestano rade na proširivanju asortimana proizvodima koji štede energiju i vodu uz pametnu tehnologiju za veći ugođaj tuširanja.

Sviđaju li Vam se okrugli, prirodni, meki oblici ili više volite jasne, geometrijske, čiste linije? Kod Hansgrohe-a uvijek možete naći odgovor na svoje potrebe u njihovom svijetu različitih stilova, dizajnerske armature u dva različita stila i četiri različite kategorije cijena.

 http://www.hansgrohe.hr/

HEATPOL

 Heatpol su jedan od najvećih i vodećih proizvođača grijaćih elemenata za potrebe kućanstva i industrije u Poljskoj, a njihovi proizvodi dostupni su u većini Europe. Proizvode visokokvalitetna grijača tijela te niskotemperaturno fleksibilni grijači, a zadnjih 10 godina specijalizirali su se u proizvodnji termostatskih grijača za ručnike i dizajnerskih radijatora.

Tvrtka je utemeljena 1989. godine te trenutno imaju dvije tvornice u Krakowu, a asortiman im se širi iz godine u godinu zahvaljujući praćenju inovacija i potrebama klijenata s kojima njeguju vjernost.

Primjenjuju sustav upravljanja kvalitetom prema normi ISO 9001: 2000 zahtjeva, a potvrde o poljskog Centra za testiranje i certificiranje (PCBC Varšava), njemačkog VDE zavoda i drugih Certifikacijskih ustanova potvrđuju kvalitetu proizvoda u skladu sa svim obaveznim standardima EU.

http://heatpol.com/

 

HENKEL CROATIA d.o.o.

 Henkel AG & Company, KGaA, sa sjedištem u Düsseldorfu, multinacionalna je tvrtka aktivna kako u potrošača tako i u industrijskom sektoru. Osnovana 1876. godine u Aachenu kao Henkel & Cie od strane Fritz Henkela i dva partnera.

Danas je organizirana u tri poslovne jedinice koje posluju globalno: Laundry & Home Care (sredstva za pranje i čišćenje u domaćinstvu), Beauty Car (njega) i Adhesive Technologies (ljepila i tehnologije). 

Gotovo 140 godina uspjeha iza sebe Henkelova je vizija postati svjetski predvodnik u brendovima i tehnologijama. Henkel već sada drži vodeće tržišne položaje širom svijeta u potrošačkom i industrijskom sektoru te je dobro poznat po brendovima kao što su Persil, Schwarzkopf i Loctite.

https://www.henkel.hr/

 

HUPPE GMBH

 Tvrtka osnovana još davne 1889.g., pokazala se kao prva tvrtka u Njemačkoj koja 1966.g. uvodi proizvodnju tuš kabina te obloga i pregrada za tuš kabine. Danas, ima široku ponudu visokokvalitetnih samostojećih tuš kabina, tuš kada i podnica, obloga, pregrada te kabina namijenjenih za ugradnju u ravnini s podom.

Proizvodi tvrtke Huppe mogu se pohvaliti različitim inovativnim rješenjima kao što su Anti-plaque oplemenjene staklene površine protiv nakupljanja kamenca, vrata od jednodijelnog sigurnosnog stakla ESG, te stilizirani dodaci od kroma koji se posebnom tehnologijom ugrađuju na staklene stijenke.

https://www.hueppe.com/en/export/private-customers/

 

KLUDI GMBH & CO. KG

 Njemačka tvrtka Kludi osnovana je 1926. u Menden- u, a danas kao vodeći proizvođač kupaonskih i kuhinjskih armatura na području Njemačke i Austrije, svoj asortiman distribuira i diljem svijeta.

Osnovna načela tvrtke je proizvodnja proizvoda isključivo visoke kvalitete i poželjne funkcionalnosti uz poštivanje održivog upravljanja i visoke zaštite okoliša. Osnovni ekonomski zakon Kludija je: izbjegavati – izbjegavanje – recikliranje. Štedljivo korištenje i ponovna uporaba sirovine te svjesno i emocionalno korištenje vode.

Široka paleta proizvoda sadrži armature, tuševe i miješalice, ugradbene tuš sisteme, kuhinjske slavine te pripadajuću dekorativnu opremu. Pregršt inovativnih ideja i proizvoda za svaki stil uređenja, od klasičnih oblika do modernog dizajna. 

Njihovi proizvodi mogu se pronaći u sklopu uglednih arhitektonskih objekata širom svijeta, poznatim hotelskim zdanjima, bolnicama, klinikama te stambenim zgradama.

Provjereno i dokazano, Kludi je vjerodostojan i dugotrajan partner.

 https://www.kludi.com/hr/

 

KOIN D.O.O

 Društvo za proizvodnju, izvoz, uvoz i veleprodaju opreme za kupaonice, pod vodstvom treće generacije obitelji Šmid, dobar je primjer slovenske obrtničko-poduzetničke priče o uspjehu u djelatnosti koja je pod snažnim udarom globalne konkurencije.

Sa sjedištem i proizvodnjom u Ljubljani, Koin je osnovan 1963. godine kao obrtnička radionica, a 1990. godine, tvrtka se transformirala u moderno trgovačko društvo. Nakon pola stoljeća rada i dalje se razvija, predstavlja uvijek nove i inovativne trendovske proizvode te stalno širi svoje poslovanje.

Za uspjeh poduzeća i popularnost proizvoda međunarodno priznate marke Koin zaslužni su obiteljska predanost poslu, profesionalni i marljivi ljudi, dobra poslovna strategija i upravljanje, te kontinuirano ulaganje u moderan izgled, funkcionalnost i vrhunsku kvalitetu proizvoda.

Proizvodi se izrađuju najsuvremenijom tehnologijom koja omogućuje veliku prilagodljivost individualnim zahtjevima i potrebama kupaca. S metalnom i plastičnom kupaonskom galanterijom, koja odgovara i najzahtjevnijim korisnicima, namijenjenom opremanju privatnih stanova, javnih zgrada i prostora za osobe s posebnim potrebama, Koin je danas prisutan na svim tržištima bivše Jugoslavije, a modernim izgledom i trajnošću certificiranih proizvoda već dugo oduševljava i zahtjevna tržišta poput Njemačke i Austrije.

Dugogodišnja tradicija i očuvanje djelatnosti u Sloveniji zadovoljava visoke europske standarde kvalitete, a nova moderna proizvodna linija omogućuje društvu Koin da održi vodeće mjesto u ovoj proizvodnoj grani jer proizvodima visoke kvalitete, kao i cijenom, može konkurirati proizvođačima sa zapada kao i jeftinijim proizvodima s istoka. A u Koinu gledaju naprijed i već planiraju razvoj novih proizvoda s kojima će priču o osnivaču Dragi Šmidu odvesti u sljedećih 50 godina.

http://www.koin.si/hr/

 

KOLPA SAN - KOLPA D.D.

 Kolpa San je tvrtka koja djeluje u okviru poslovnog sustava KOLPA d. d. te je vodeći slovenski proizvođač kada, hidromasažnih kada, kabina, hidromasažnih bazena, kupaonske opreme i kupaonskog namještaja u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

Osnovana 1978. godine, od tada do danas je razvila dobru reputaciju na temelju znanja i iskustva, te zaradila besprijekorno povjerenje u svoje proizvode.

Uvijek u trendu s današnjim zahtjevima tržišta, odličnog omjera cijene i kvalitete, Kolpa-San već godinama uvjerljivo osvaja srca hrvatskih potrošača, zauzimajući jedno od vodećih mjesta po prodaji na tržištu RH.

https://www.kolpasan.si/hr

 

 

 

L' ANTIC COLONIAL S.A.

 Tvrtka osnovana 1999. godine u sklopu Porcelanosa Groupo kako bi zadovoljila sve veću potražnju za visokokvalitetnim prirodnim proizvodima. Glavni cilj tvrtke je osvajanje vodeće reference u dizajnu interijera i eksterijera kao specijaliste u području upotrebe visokokvalitetnih prirodnih materijala.

L'Antic Colonial ima vrlo posebnu ulogu u Porcelanosa Groupo kao proizvođač ekskluzivnih proizvoda od prirodnih materijala kao što su: terakota, škriljevac, mramor, drvo i mozaik s komplementarnim stavkama kao što su umivaonici, radne ploče i kupaonski namještaj, osiguravajući globalne dizajnerske projekte u okrilju topline prirodnih proizvoda.

Trenutno ima proizvodnju u gradu Villarreal, gdje se nalazi i sjedište i logistički centar.

S više od 40 godina iskustva, Porcelanosa Grupo prisutna je u gotovo 100 zemalja svijeta te je glavna referenca na španjolskom tržištu. Poznata po svojem  jedinstvenom poslovnim modelom i snažnom, dinamičnom korporativnom strategijom. Pricewaterhouse Coopers i Financial Times pozicionirali su tvrtku među najprestižnijim tvrtkama na globalnoj sceni.

http://www.anticcolonial.com/en/

 

LAUFEN

 Tvrtka Laufen osnovana je u Švicarskoj 1892. godine, a od 1999. godine jedna je od najvećih svjetskih proizvođača opreme za kupaonice, u španjolskoj Grupaciji Roca, koja ima 20.000 zaposlenika u više od 135 zemalja i proizvodi 38 milijuna keramičkih proizvoda godišnje.

Grupacija Roca je najveći proizvođač zdravstvene keramike za kupaonice u Europi i druga je u ukupnom poretku na svijetu.

Njihov uspjeh prati širok i kompleksan asortiman proizvoda, suvremeni dizajn, prostranost oblika, elegantan dizajn i visoka kakvoća. Raznolikosti serija doprinijela je poslovna suradnja s poznatim dizajnerima, a mnoge serije su nagrađivane.

Osobnost ovog vrlo tradicionalnog švicarskog branda odražava simbiozu dizajna, kvalitete i funkcionalnosti.

 http://www.laufen.hr/hr

 

MAPEI S.P.A.

 Osnovan 1937. godine u Milanu, Mapei je danas vodeći svjetski proizvođač ljepila i kemijskih proizvoda za graditeljstvo. Još u 60-im godinama prošlog stoljeća Mapei je pokrenuo svoju strategiju internacionalizacije s namjerom približavanja svoje proizvodnje lokalnim tržištima kako bi troškove otpreme sveo na minimum.

Grupa danas broji 71 podružnicu sa 66 proizvodnih pogona u 31 zemlji na 5 kontinenata. 

Mapei je uvijek veliku pažnju pridavao istraživanju: 5% godišnjeg prometa ulaže se u I&R od čega 70% za razvoj ekološki održivih proizvoda koji udovoljavaju LEED zahtjevima.

Tvrtka je razvila tehničko-tehnološku podršku ciljnim skupinama koje sudjeluju u svim procesima od projektiranja do izgradnje građevinskih objekata, te nudi svoju pomoć i distributerima i investitorima.

http://www.mapei.com/HR-HR/default.asp

 

 

MEGIUS S.p.a.

 Tijekom godina Megius grupa tumači promjene u okusu i stilu prostora za tuširanje, predviđajući trendove s najsuvremenijim rješenjima koja su sada dio kulture i sektorski dizajn.
Značenje imena Megiusa, “Tisuću kapi emocija u jednom prostoru” eksplodira u svojoj biti da daje stil svakoj emociji. Rasodoccia-Filodoccia, Wellbox, Icona, Doiserie, Zen su neki od koraka u ovom putovanju do suštine najčišćeg dizajna. Naša budućnost ovisi o našoj sposobnosti uvođenja značajnijih inovacija brže od naših konkurenata, većinu vremena uzimajući nove putove. “To nije izvedivo”: to je polazna točka za bilo koji Megius izazov. Već fiksne granice stila i funkcionalnog karaktera postaju Megius kao oplodnja lansiranja, novi zid koji će se srušiti, val koji je uronjen i koji stvara napredak.

https://www.megius.com/en/

 

NOKEN DESIGN

 Noken je u okviru Porcelanosa Grupo lansiran kao proizvođač kupaonske opreme upadljive po svom inovativnom dizajnu. Tvrtka je specijalizirana je za sanitarije i slavine, a izdvaja se od ostalih po jedinstvenoj pažnji koju posvećuje svakom detalju.

Nokenov naglasak na dizajnu i njegova posvećenost kvalitetu su obilježja svih proizvoda, čime daje dašak ekskluzivnosti kupaonicama diljem svijeta i postavlja se u sam vrh sektora u proizvodnji kupaonica.

S više od 40 godina iskustva, Porcelanosa Grupo prisutna je u gotovo 100 zemalja svijeta te je glavna referenca na španjolskom tržištu. Poznata po svojem  jedinstvenom poslovnim modelom i snažnom, dinamičnom korporativnom strategijom. Pricewaterhouse Coopers i Financial Times pozicionirali su tvrtku među najprestižnijim tvrtkama na globalnoj sceni.

http://www.noken.com/en

 

NOVELLINI S.P.A

 Tvrtka je osnovana 1966. godine kao mala radionica specijalizirana za izradu vrata i prozora od kovanog željeza i aluminija. Danas, Novellini je apsolutni talijanski lider u proizvodnji tuš kada, kada, tuš kabina i parnih kupelji te kupaonske opreme, kako u klasičnim oblicima, tako i u onim malo ekstravagantnijim i avangardnijim pod etiketom 'Elysium'. Vrhunskog dizajna, kvalitete i napredne tehnologije u izradi nikoga ne ostavljaju ravnodušnim.

Proizvodni proces se u potpunosti odvija u tvornici što znači 100% proizvodnje je u Italiji, 100%-tno recikliranje otpadnog materijala te 100%-tna provjerenost svih materijala. Proizvodi posjeduju sve potrebne certifikate za kvalitetu.

Tuš kabine su visoko cijenjene radi zaštite profila od bakterijskog djelovanja, primjene ANTI-DROP tretmana koji onemogućava zadržavanje kapljica vode po stijenkama kabina te primjene CRYSTAL CLEAR tretmana koji omogućava lakše čišćenje i dugotrajniji sjaj.

Također, 80% robe nalazi se na lageru što je jako bitno zbog brzine isporuke na što se može pohvaliti mali broj proizvođača.

http://www.novellini.it/

 

ONIX MOSAIC

 Onix je vodeći španjolski proizvođač staklenog mozaika stacioniran u gradu Onda (Castellon). Naziv tvrtke odnosi se na dragi kamen i to je bio inspiracija u stvaranju mozaika draguljima za različite prostore.

Brand Onix je zaradio međunarodno priznat zahvaljujući što se uspio uzdići i postati najuspješniji i najbolji u dizajniranju mozaika.

Ovo priznanje je postignuto zahvaljujući kontinuiranim inovacijama i avangardnim kreacijama koje pružaju nove i nevjerojatne mogućnosti za mozaik aplikacije. Tijekom posljednjih nekoliko godina zavidan broj arhitekata i dizajnera u svoje projekte uključuju mozaik zbog njegove svestranosti i atraktivnog izgleda.

http://www.onixmosaico.com/en/

 

PORCELANOSA CERAMICA S.A

 S više od 40 godina iskustva, Porcelanosa Grupo prisutna je u gotovo 100 zemalja svijeta te je glavna referenca na španjolskom tržištu. Vlasnik je osam brandova koji u ponudi sadrže opremu za kupaonice i kuhinje.

Poznata po svojem jedinstvenom poslovnim modelom i snažnom, dinamičnom korporativnom strategijom.

Grupacija Porcelanosa jedna je od najpopularnijih grupacija na svijetu uopće, a Pricewaterhouse Coopers i Financial Times pozicionirali su tvrtku među najprestižnijim tvrtkama na globalnoj sceni.

 

http://www.porcelanosa.com/gb/

 

VENIS - PORCELANOSA GRUPO

 Visokocijenjeno iskustvo grupacije Porcelanosa Grupo u proizvodnji keramičkih pločica potaknulo je stvaranje tvrtke Venice koja je uspjela steći ugled vodećeg internacionalnog proizvođača keramičkih i porculanskih pločica.

Sa smislom za inovacije koje nikad nije izgubila, tvrtka Venice je jedan od proizvođača čije su pločice evoluirale najviše u svakom smislu te riječi, počevši od dizajna i kontrole kvalitete sve do posvećenosti tvrtke zaštiti okoliša u proizvodnim procesima i potrazi za novim primjenama pločica u suvremenoj arhitekturi.

 S više od 40 godina iskustva, Porcelanosa Grupo prisutna je u gotovo 100 zemalja svijeta te je glavna referenca na španjolskom tržištu. Poznata po svojem  jedinstvenom poslovnim modelom i snažnom, dinamičnom korporativnom strategijom. Pricewaterhouse Coopers i Financial Times pozicionirali su tvrtku među najprestižnijim tvrtkama na globalnoj sceni.

https://www.venis.com/en/

 

REFIN CERAMICHE

 Tvrtka Refin prisutna je na međunarodnom tržištu od 1962. godine i dio je grupacije Concorde, najveće keramičke grupacije u Europi. Danas nudi bogat asortiman porculanskih pločica, od rješenja za stambene prostore kao i rješenja za projektno planiranje.

Od samih početaka do danas usmjeren je prema velikim ulaganjima kako bi zadržao svoje produktivne i korporativne strukture u skladu s vremenom. Njihov slogan 'Made in Italy' opisuje stil, kreativan talent, radnu etiku i tradiciju.

Pioniri su minimalizma i često se kreću suprotno struji vladajućeg stila. Serije, boje i kombinacije elegantnih i jedinstvenih porculanskih i gres pločica posebno su osmišljene kako bi impresionirale i u tome uspijevaju.

https://www.refin-ceramic-tiles.com/

 

SANT'AGOSTINO

Protagonist poduzetničkog razvoja velikog uspjeha, Ceramica Sant'Agostino osnovana je 1964. kod Ferrare, na području daleko od mjesta u Emilii gdje se nalazi većina talijanskih keramičkih tvornica.

Ovaj izbor namijenio je tvrtki snažnu autonomiju projekta i inovativnu stratešku viziju.

Tvornica, koju vodi obitelj osnivača, i dalje razvija svoje istraživanje za inovativne proizvode i inovativne procese.

https://www.ceramicasantagostino.it/en/

 

SCHELL GmbH & Co. KG

 Odaberete li Schell, odabirete kvalitetne proizvode 'Made in Germany'. Tvrtka osnovana 1932. godine od strane Hubert Schella, do danas nastavlja tradiciju stvaranja kvalitete, postojanosti i povjerenja. Njegov sin Günther Schell tvrtku je pretvorio u uspješnu međunarodnu kompaniju koja, iako je još uvijek obiteljskom vlasništvu i to treću generaciju, na što su vrlo ponosni, djeluje globalno.

Tehnički inovativni, kreativno zahtjevni proizvodi visoke kvalitete i zanimljivog dizajna nude širok spektar rješenja za sve aspekte inteligentne tehnologije.

https://www.schell.eu/worldwide-en.html

 

 

SICIS S.R.L.

Tvrtku Sicis osnovao je 1987. godine Maurizio Leo Placuzzi kao svoje umjetničko djelo, a danas je možda najluksuzniji svjetski proizvođač mozaik-keramike, sa showroomovima po središtima New Yorka, Londona, Milana, Pariza, Dubaia ili Hong Konga.

Kako sebe naziva, tvrtka je umjetnička tvornica sljedeći teoriju velikih modnih robnih marki pod umjetničkim motom 'The Art Mosaic Factory'. Osim umjetnosti koju teži prenijeti u svakodnevni život njezinih kupaca, razvija proizvode na najvećoj tehničkoj razini nudeći iznimno kvalitetne staklene mozaike raznovrsne namijene.

U ponudi se mogu naći dekorativne i slikovne mozaike za uređenje interijera i eksterijera, mozaike za oblaganje i ukrašavanje raznih proizvoda kao što su kade i ogledala, mozaike za popločavanje bazena i sl.. Osim mozaika izrađenih od stakla i keramike, asortiman je nadopunjen mozaik pločicama od mramora i čelika.

http://www.sicis.com/en_gb/

 

SILFRA

 Od davne 1949. godine mala lokalna talijanska tvrtka pod okriljem Cristine Rubinetterie do danas je postala međunarodno priznata. Kroz svoj razvoj, obiteljska tvrtka uvijek je držala do vrijednosti inovacija, konstantno ulažući u veliki broj istraživanja i tehnološki razvoj te razvoj estetike.

Godine 2006. tvrtka mijenja naziv u CRS - S.p.a. te pod svojim asortimanom razvija brand Silfra koji se može pohvaliti bogatim katalogom proizvoda, dizajniran da zadovolji potrebe proizvođača namještaja i galanterije za kupaonice.

Ono što ju izdvaja na talijanskom tržištu svakako je niz certifikata koje je tvrtka 'zaradila' proizvodeći svoje proizvode. Jedan od njih je svakako nezaobilazan UNI-EN ISO 9001 i to upravo za Silfra asortiman. 

Certifikat ISO 9001 je potvrda o uspješnom zadovoljavanju zahtjeva međunarodne norme ISO 9001 Sustavi upravljanja kvalitetom. Organizacije koje posjeduju certifikat ISO 9001 dokazuju uspješno implementiran sustav upravljanja kvalitetom u svojoj organizaciji.

 http://www.silfra.com/

 

SMEDBO AB

 Švedska tvrtka Smedbo osnovana je 1967. godine u Helsingborgu i od tada do danas je postala je tržišni lider u Skandinaviji. Svoje proizvode prodaje diljem svijeta i ima veliki udio na tržištu u Europi i SAD-u. 

Uspjeh firma može zahvaliti opsežnomo ulaganju u razvoj tehničkih proizvoda u kombinaciji sa suvremenim skandinavskim dizajnom. Proizvode prate epiteti iznimne kvalitete, jedinstveni izgled i dugi vijek trajanja koje je prepoznalo i kraljevstvo Njegovog Veličanstva Kralja Švedske.

Raspon Smedbo proizvoda je zaista velik, a svi su osebujni i prate suvremene stilove. Većina linija je projektirana iz krutog mesinga s najvišom tolerancijom te zaštićeni jedinstvenim vrlo transparentnim lakom za jednostavno održavanje i čuvanje.

Smedbo proizvodi predstavljaju vrhunac inženjeringa po zadnjim principima modernog dizajna s garancijom od 10 godina.

https://www.smedbo.com/

 

 

TECE GmbH

 Tece GmbH & Co. KG je njemačka firma specijalizirala se za proizvodnju cijevi i fazonskih komada za vodovodne instalacije, centralna, podna i zidna grijanja, te za program sanitarija.

Sa sjedištem u njemačkom Emsdettenu tvrtka je osnovana 1959. godine, a u 100-postotnom je privatnom vlasništvu. Proizvodi i prodaje svoja projektirana kućna rješenja diljem Njemačke i svijeta na osnovi dugotrajnog odnosa s kupcem te često uključuju kupce u razvoj novih proizvoda.

Sistemski je ponuđač i proizvođač kompletnih sistema za instalacije grijanja i vode te podžbuknih kotlića za izvođenje sanitarnih instalacija. Korištenjem proizvoda i usluga Tece, svoje potrebe i zahtjeve u potpunosti će zadovoljiti instalateri, projektanti, trgovci, voditelji gradilišta i investitori.

https://www.tece.com/hr

 

 

TUBES RADIATORI

U području grijaćih tijela, tvrtka Tubes iza sebe ima preko 30 godina rada na postrojenjima, vodovodu i grijanju. Tehnološka i tehnička znanja u kombinaciji s osjetljivošću na tržišna očekivanja doveli su Tubes do inovacija u vrijeme kad je koncept opremanja grijaćim tijelima bio tek u razvoju.

Tada 1994. godine tvrtka predstavlja još neviđen dizajn, kvalitetu i primjenu.

Čvrstu poziciju na tržištu drže i danas, a za dizajnerske radijatore Tubes vežu se: izraz kvalitete, dizajna, inovacije, istraživanja i strasti.

http://www.tubesradiatori.com/en-us

 

VIDREPUR S.A.

Španjolski proizvođač mozaika Vidrepur od 1988. godine jedan je od glavnih svjetskih proizvođača staklenih pločica. Poznat po tome što proizvodi od recikliranog staklenog mozaika, nudi široke palete boja, nebrojene opcije za bazene i proizvode koji imaju odličan omjer cijene i kvalitete, a jamče svakom kupcu potpuno zadovoljstvo opremanja doma na tisuću i jedan način.

Njegov glavni proizvodni pogon se nalazi u Castellonu (Španjolska), a tvrtka ima prodajne urede u SAD-u i Meksiku te više od 4000 distributera i značajno prisustvo na svjetskom tržištu.

Smatra se jednom od najboljih luksuznih marki u sektoru dizajna i industrije vodećih proizvođača staklenog mozaika za unutarnje i vanjsko uređenje.

Stručne ruke, avangardni dizajn i inovacija omogućili su predstavljanje kolekcija koja stvara prostore s više osobnosti. Ovisi o nizu programa kontrole specifične kvalitete, a nagrađeni su certifikatom za upravljanje okolišem HRN EN / ISO (Međunarodno udruženje za norme), Certifikat ISO 9001: ISO 9001-14000 EN.

Radna filozofija temelji se na poštivanju okoliša, čemu svjedoči kvaliteta svakog procesa proizvodnje kao i materijali korišteni u proizvodnji.

http://www.vidrepur.us/76558_en/SOUL/

 

VILLEROY & BOCH

Sve je počelo 1748. godine kada je Jean-François Boch počeo izrađivati keramičko posuđe koje se pokazalo izvrsne kvalitete i s vremenom se proširilo u serijsku proizvodnju.

Od malene manufakture za proizvodnju keramike, danas je tvrtka postala div sa svojih 16 proizvodnih pogona diljem svijeta i jedna od najznačajnijih u svijetu za proizvodnju keramičkih pločica, proizvoda od keramike i sanitarne opreme.

U svom asortimanu nude vrhunske keramičke pločice, sanitarnu keramiku i kupaonski namještaj, iznimno velik broj proizvoda različitih stilova te različitih cjenovnih razreda, a sve to izvoze u čak 125 zemalja diljem svijeta. Njemačka tradicija i njemačka kvaliteta garancija su kojoj je nemoguće odoljeti.

https://www.villeroy-boch.co.uk/bathroom-and-wellness.html

 

VITRA

Kultno ime suvremenog dizajna još od 1950. godine nosi ime Vitra. Švicarsko-njemački proizvođač sanitarne keramike i namještaja danas je jedan od najbrže rastućih svjetskih brandova na području sanitarne keramike, pod okriljem turskog koncerna Eczaciba$i i trenutno je najveći proizvođač sanitarija u Europi.

Tvrtku je utemeljio biznismen i sociolog Rolf Fehlbaum, a danas je na čelu dizajnerskog odjela stoji legendarni Ross Lovegrove, slavni produkt dizajner čiji spektar poslova seže od Sonyjevog Walkmana do dijelova Apple računala.

Vitra se posvetila proizvodnji najkvalitetnijeg dizajnerskog namještaja te sanitarija i smatra se ne samo kao vodeća kompanija već i kao kulturna institucija.

Vitrine proizvode obilježava vrhunska kvaliteta izrade i bezvremenski dizajn uz iznimno dugi vijek trajanja. Posebna pozornost u izradi polaže se na ergonomske zahtjeve ljudskog tijela te svi Vitrini proizvodi imaju najviše njemačke certifikate. U prilog tome ide i činjenica kako kompanija ima vlastiti testni centar za provjeru kvalitete proizvoda po strožim zahtjevima od propisanih europskih standarda.

Od 2007. godine Vitra je postala većinski vlasnik kompletnog Villeroy & Boch odjela keramike, čime je doslovce postala i jedan od proizvođača za navedeni brend.

 

ZEHNDER GMBH

Davne 1930. godine prvi je u Europi počeo proizvoditi čelične cjevaste radijatore te tim patentom revolucionirao tehnologiju grijanja. Danas postoji mnogo radijatora koji funkcioniraju na principu cijevi, ali je samo jedan original – Zehnder Charleston. Odlikuje ih visokokvalitetna izrada, najbolji materijali, klasičan dizajn u svojoj formi i funkciji te udobnosti.

Visokokvalitetna grijaća tijela ovog njemačkog proizvođača garancija su kvalitete za dugi niz godina. Zehnder je jedan od najvećih svjetskih proizvođača radijatora te grijaćih tijela i jedinica za hlađenje i industrijsku klimatizaciju.

Osim u Njemačkoj Zehnder ima proizvodne pogone u Švicarskoj, Francuskoj i Velikoj Britaniji. Zemlje Zapadne Europe izuzetno cijene Zehnder i spremni su platiti višu cijenu za višu klasu ovog proizvođača.

https://www.zehndergroup.com/